januar 2021

Siden Sidst

Julen skudt i gang i Øster Hassing

Dagene bliver kortere, postkassen er fyldt med julekataloger og reklamerne på tv har julemelodier som underlægningsmusik. Vi kan ikke komme udenom det – julen nærmer sig.

Øster Hassing Borgerforening skød derfor julen i gang, med afholdelse af den årlige julefrokost, 4. november. 30 deltog i festen, som blev indledt med spisning af den traditionelle julefrokostmad fra Menu i Klokkerholm. Snakken gik og der blev hygget til langt ud på de sene timer.

---

Næste Arrangement

Juletræet tændes

Julen skydes igang i Øster Hassing

1 dec. 2017 Kl. 16:30 i Øster Hassing Kirke

Øster Hassing Borgerforening og Øster Hassing Kirke er i år gået sammen om juletræstændingen på Øster Hassing Torv. Det sker den 1. december kl. 1630, hvor alle er inviteret i Øster Hassing Kirke. Her synges et par julesalmer. Fra kirken går man samlet til Øster Hassing Torv, hvor juletræet tændes ca. kl 1700.

Sct. Georgs Gilderne i Aalborg stiller op med ”fredslyset” så medbring en flagermuslygte eller olielampe, så turen til Øster Hassing Torv bliver festlig med de brændende lygter.

---

Information om COVID-19

Seneste retningslinjer i forhold til COVID-19

Private arrangementer uden for hjemmet.
Private arrangementer der holdes uden for hjemmet eller haven, er nu også omfattet af forsamlingsforbuddet på 10 personer.

Vi opfordrer til, at man følger disse restriktioner ved benyttelse af forsamlingshuset

Myndighedernes anbefalinger