Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/7/f/0/oesterhassing.dk/httpd.www/wp-content/plugins/wysija-newsletters/helpers/shortcodes.php on line 100 Månedens Nyhedsmail

januar 2022

Så viser kalenderen maj måned og foråret har for alvor indfundet sig – ja, vi har endda haft de første officielle sommerdage i Danmark. Vores blomsterkumme er blevet plantet flot til – tak for hjælpen til Lotte Kock.

Siden sidst

April er gået....

April måned bød på generalforsamling. Desværre ramte det sammen med garantmøde i Sparekassen Vendsyssel, så det kan være en af grundene til at fremmødet ikke var så stort. Valget til bestyrelsen gik nemt, da alle på valg ønskede genvalg. Bestyrelsen har efterfølgende konstitueret sig. Heller ikke her skete der de store ændringer, Karsten Nielsen er stadig næstformand og Morten Bæch fortsætter som kasser. Formandsposten har Peter Aas overtaget fra Brian Houtved. 

Bestyrelsen har holdt bestyrelsesmøde umiddelbart efter generalforsamlingen. Vi vil i fremtiden lægge et kort referat fra møderne op på hjemmesiden, så I kan følge med i, hvad der drøftes. 

På mødet blev ”programmet” for 2018 også lagt på plads. Der er enkelte udeståender med kontakter udefra, men så snart det er på plads, vil arrangementerne blive oprettet på hjemmesiden og på facebook. Arrangementerne bliver en blanding af de kendte arrangementer med et lille ”twist” samt nye tiltag.

 

---

Næste arrangement

Arbejdsdag 

9 juni. 2018 kl. 9:00 på Sportspladsen

Den 9. juni afholder vi arbejdsdag, hvor vi bla. vil shine Sportspladsen op og fjerne det gamle skur. Vi kan derfor godt bruge nogle folk med trailere. Samtidig vil vi høre om der er et par stykker, der vil bage kage til eftermiddagskaffen.

Tilmelding via hjemmesiden. Klik her

---

I maj måned kommer vi rundt med medlemskort og her vil der også blive uddelt flyer med arrangementerne i det kommende år. Husk det er muligt at betale medlemskab via bankoverførsel. Se mere på hjemmesiden. Klik her

Gode ideer, ønsker eller konstruktiv kritik modtages meget gerne. Enten direkte til bestyrelsesmedlemmerne, via mail bestyrelsen@oesterhassing.dk eller via Messenger på facebook.

Kun sammen kan vi udvikle vores by og gøre den til et endnu bedre sted at bo!