Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/7/f/0/oesterhassing.dk/httpd.www/wp-content/plugins/wysija-newsletters/helpers/shortcodes.php on line 100 Månedens Nyhedsmail

januar 2022

Så viser kalenderen juni måned og sommeren har for alvor vist sig fra den gode side, den sidste tid. Der er begyndt at ske lidt rundt i byen, og på sportspladsen. 

Den 9. juni holder vi arbejdsdag på Sportspladsen og byen har brug for DIN hjælp. Tilmeld dig på hjemmesiden, så vi sammen kan få ryddet op. Lidt mere om det her tilsidst i mailen. Tilmelding her

Den 12. juni fortæller vi om projektet med byggeriet af vores nye Forsamlingshus. 
De lokale byrådspolitikere er inviteret og har meldt deres ankomst.

Har du sat kryds i kalenderen??

Siden sidst

Maj er nu  forbi....

Persondataforordningen

• Der er kommet en ny lov om behandling af persondata. Derfor har I sikkert oplevet en dynge af mails fra banker, forretninger mv. der fortæller om deres privatlivspolitik. Som forening skal vi også overholde denne lov. Bla. med de data vi har om vores medlemmer, og om de personer der lejer forsamlingshuset.

• Morten og Peter deltog i et seminar, hvor opgaverne ifm. den nye lov blev gennemgået.
Vi har i den forbindelse lavet en privatlivspolitik med fortegnelse over hvilke og hvorfor vi behandler persondata.

Du finder vores privatlivspolitik her. Den er også blevet lagt på vores hjemmeside under bestyrelsen.

• Derudover er der lavet aftaler med dem, der håndterer vores data, som i vores tilfælde er One.com som har vores hjemmeside og Nemtilmeld.dk som håndtere tilmeldinger til arrangementer, Samt Dinero.dk som håndtere faktura til udlejning. 

Medlemskontigent for 2018

Vi var i maj måned rundt, og vi er  nu igang med at  opdateret  oversigten over medlemmer. 

---

Næste arrangement

Arbejdsdag 

9 juni. 2018 kl. 9:00 på Sportspladsen

Den 9. juni afholder vi arbejdsdag, hvor vi bla. vil shine Sportspladsen op og fjerne det gamle skur. Vi kan derfor godt bruge nogle folk med trailere. Samtidig vil vi høre om der er et par stykker, der vil bage kage til eftermiddagskaffen.

Tilmelding via hjemmesiden. Klik her

---

Gode ideer, ønsker eller konstruktiv kritik modtages meget gerne. Enten direkte til bestyrelsesmedlemmerne, via mail bestyrelsen@oesterhassing.dk eller Facebook.

Kun sammen kan vi udvikle vores by og gøre den til et endnu bedre sted at bo!