Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/7/f/0/oesterhassing.dk/httpd.www/wp-content/plugins/wysija-newsletters/helpers/shortcodes.php on line 100 Månedens nyhedsmail

januar 2022

Tiden der er gået

Sommeren er for alvor over os og ferietiden er allerede godt igang eller nært forestående.

Juni var en fantastisk måned for Øster Hassing med mange gode højdepunkter.

Vi modtog Fællesskabsprisen 2018, vi har holdt arbejdsdag med flot fremmøde og god arbejdsindsats, informationsaften om status på det nye Forsamlingshus og sidst men ikke mindst Sankt Hans fest.

I juni har vi også fået ryddet træer og buske på Sportspladsen. Det er en del af Forsamlingshus-projektet. Tak til Flemming Buus for det store stykke arbejde.

Også tak til Lone Lundgren for at stå for beplantningen af blomsterkummen – det er med til at forskønne byen.

Som bestyrelse har det været dejligt at opleve stor opbakning til arrangementerne – det er med til at motivere og give energi til at afholde og udvikle nye arrangementer.

Tak til alle der har deltaget i arrangementerne og ikke mindst til alle dem, der har givet en hånd med – stor som lille.

 

Nyheder.

Arrangementer
Arrangementerne i efteråret er også oprettet på hjemmesiden og på facebook. Portvinssmagning
bliver den 29. september, julefrokost med ølsmagning den 17. november og
juletræstænding den 1. december. Til arrangementerne er det nu også muligt at
foretage betaling samtidig med tilmeldingen.

Vinterbekæmpelse
Ja, det er godt nok svært at forestille sig med den ene sommerdag efter den anden, men på et tidspunkt kommer vinteren nok alligevel.
Efter 3½ års vedholdende kamp, er det nu lykkedes Lotte Aas og Jesper Kirk sammen med lokale politikere, at få sat Borgerstien på Aalborg Kommunes snerydningsprogram.

Nabo hjælp
Med sommeren følger sommerferie, hvor mange sikkert rejser på ferie og efterlader husene tomme. Fortæl naboen, at I er væk, og lad os hjælpes af med at holde øje med hinandens huse. Ingen vil have ubudne gæster. Slutteligt vil bestyrelsen ønske alle en rigtig god sommer.

---

Næste arrangement

Smag på - portvin

29. september 2018 kl. 9:00 i Forsamlingshuset

Vin-gaven fra Vodskov kommer på besøg i Forsamlingshuset. Med sig bringer de nogle flasker portvin, som vi skal smage på og høre historierne om. Der serveres en lille let anretning i løbet af aftenen. 

Tilmelding via hjemmesiden. Klik her

---

Gode ideer, ønsker eller konstruktiv kritik modtages meget gerne. Enten direkte til bestyrelsesmedlemmerne, via mail bestyrelsen@oesterhassing.dk eller Facebook.

Kun sammen kan vi udvikle vores by og gøre den til et endnu bedre sted at bo!