januar 2022

Sommeren er gået

Sommerferien er for mange en nær fortid nu - nogle har måske nogle få dage eller uger tilbage. Uanset håber vi at alle har haft en god juli måned.

Juli har været en forholdsvis stille måned for borgerforeningen, men lidt sker der jo altid.

Vi har tidligere skrevet, at dræning af Sportspladsen ville starte umiddelbart efter Sankt Hans. Aalborg Kommune har sat arbejdet lidt i stå, da man ønsker yderligere oplysninger omkring, hvor drænvandet udledes. Det har Aalborg Kommune fået svar på - nu afventer vi sagsbehandlingen.

Lone Lundgren plantede byens blomsterkumme rigtig flot til i juni. Hun har i juli sørget for at blomsterne løbene er blevet vandet, så vi fortsat kan nyde de flotte blomster. Lone har lovet at stå for vandingen resten af året, så for at blomsterne ikke skal drukne, så lader vi hende stå for det. Tak for hjælpen, Lone - og alle I andre, der hidtil har givet blomsterne tiltrængt vand.

Nyheder.

Det nye Forsamlingshus 
Arbejdet med at søge fonde om yderligere midler er fortsat igennem sommeren. Vi skal nok komme i mål. Du kan følge med i det indsamlede beløb på "termometeret" på hjørnet Houvej/Hølundvej.
Vi har i denne uge møde med arkitekterne, hvor de præsenterer de rettelser til projektet som Aalborg Kommune har forlangt ifm. byggeansøgningen.

Det er stadig muligt at købe lejebeviser - kontakt projekt-gruppen på mail projekt-multihus@outlook.dk eller Peter Aas på 7244 0716.

Fibernet fra Eniig
Alle skulle gerne have fået tilbudt tilslutning til fibernet via Eniig. Bestyrelsen har efter ønske haft kontakt til Eniig for at spørge til den store forskel på prisen for tilslutning. Således er der stor forskel på om man bor indenfor eller udenfor byskiltet. Eniig's svar var at udgifterne til tilslutningen var større udenfor byskiltet også selvom enkelte borgere bor helt ud til vejen, hvor fiber bliver trukket. Det vil man ikke ændre på - og som sælgeren sagde, "det er jo op til den enkelte om man vil være med eller ej".

Nedgravning af kabler er som man kan se allerede godt i gang, hvilket trods alt er glædeligt.   

Nabo hjælp
Med sommeren følger sommerferie, hvor mange sikkert rejser på ferie og efterlader husene tomme. Fortæl naboen, at I er væk, og lad os hjælpes af med at holde øje med hinandens huse. Ingen vil have ubudne gæster. Slutteligt vil bestyrelsen ønske alle en rigtig god sommer.

---

Næste arrangement

Smag på - portvin

29. september 2018 kl. 19:30 i Forsamlingshuset

Vin-gaven fra Vodskov kommer på besøg i Forsamlingshuset. Med sig bringer de nogle flasker portvin, som vi skal smage på og høre historierne om. Der serveres en lille let anretning i løbet af aftenen. 

Tilmelding via hjemmesiden. Klik her

---

Gode ideer, ønsker eller konstruktiv kritik modtages meget gerne. Enten direkte til bestyrelsesmedlemmerne, via mail bestyrelsen@oesterhassing.dk eller Facebook.

Kun sammen kan vi udvikle vores by og gøre den til et endnu bedre sted at bo!