januar 2022

September.

Endnu et kalenderblad er vendt og vi er nu officielt i gang med efteråret.

Før sommerferien efterlyste vi et par frivillige hænder, der ville male bordbænke sættene på Sportspladsen.
Svend har skiftet brædderne, men maling og pensler står desværre stadig urørt hen hos Morten. Lad os nu løfte i flok, så vi lever op til teksten i Øster Hassings Borgerforenings logo - landsbyen med sammenhold.

I samråd med Aalborg Kommunes specialister og dræningsfirmaet, er det besluttet at dræningsarbejdet først gennemføres, når der er gravet ud til det nye Forsamlingshus og de tilhørende parkeringspladser. Ved at vente undgår vi, at slangerne ødelægges af de maskiner, der skal bruges til byggeriet.

Indenfor de næste uger forventes det, at projekt-gruppen bag det nye Forsamlinghus indkaldes til møde ved Aalborg Kommune, så sagsbehandlingen vedr. byggeansøgningen kan afsluttes.

Nyheder.

Borgermøde i Gandrup

Den 6. september afholdes borgermøde i Gandrup, hvor de 3 lokal valgte politikere - Rose Sloth Hansen (A), Bjarne Jensen (A) og Carsten Kristensen (V) - fortæller om deres arbejde i byrådet. Samtidig er der lagt op til debat om vores lokalområde. Bak op om mødet og klæd vores lokale politikere på, så de på bedste vis kan fortsætte deres arbejde for en positiv udvikling i vores lokal område.

Demonstration af Falck alarmsystemer

Den 11. september afholder sikkerhedskonsulent ved Falck Alarm, Erik Pape Pedersen demonstration af Falck alarmsystemer i Forsamlingshuset.

Der er mulighed for at få nogle gode rabatter. Derudover donerer Erik og Falck Alarm 1000 kr. pr. solgt alarm til det nye Forsamlingshus, hvor der henvises til Øster Hassing.

Øster Hassing Borgerforening er vært ved en kop kaffe/te.

Ønsker du eller din virksomhed at afholde lignende arrangementer, så kontakt bestyrelsen for at lave en aftale.

Smag på - portvin

Det er også nu du skal tilmelde dig arrangementet "Smag på - portvin" som Øster Hassing Borgerforening afholder den 29. september. Husk at tage naboen med. 

---

Næste arrangement

Smag på - portvin

29. september 2018 kl. 19:30 i Forsamlingshuset

Vin-gaven fra Vodskov kommer på besøg i Forsamlingshuset. Med sig bringer de nogle flasker portvin, som vi skal smage på og høre historierne om. Der serveres en lille let anretning i løbet af aftenen. 

Tilmelding via hjemmesiden. Klik her

---

Gode ideer, ønsker eller konstruktiv kritik modtages meget gerne. Enten direkte til bestyrelsesmedlemmerne, via mail bestyrelsen@oesterhassing.dk eller Facebook.

Kun sammen kan vi udvikle vores by og gøre den til et endnu bedre sted at bo!