januar 2022

November.

Vi er for alvor gået ind i den mørke årstid og de første nætter med nattefrost varsler vinterens komme. Vi må nu holde øje med at Borgerstien som lovet er kommet på Aalborg Kommunes snerydningsprogram.

Men i mørket er der alligevel lys. Projektet med opførelsen af det nye Forsamlingshus er nu kommet et stort skridt nærmere. Den 30. oktober modtog vi endnu en bevilling fra Sparekassen Vendsyssel Hals Fonden. Bevillingen denne gang var på kr. 100.000.

Byggesagsbehandlingen er også kommet et skridt videre og snart forventes det at Aalborg Kommune kan sendes det ud i høring.

Vi har derfor besluttet at begynde opkrævningen for de solgte lejebeviser. Ja, det er lige op til jul, men hvis vi skal undgå at betale moms af salget af lejebeviserne, skal det være på plads inden 31. december. Momsen af salget udgør ca. kr. 40.000 - dem vil vi rigtig gerne spare.
Køberne vil modtage en mail med et link til NemTilmeld en af de kommende dag. Du kan stadig nå at købe et lejebevis. Kontakt os på mail projekt-multihus@outlook.dk eller Peter Aas på tlf 7244 0716. 

Bestyrelsen var repræsenteret til første spadestik ved den nye skater- og parkourbane - "Tegllunden" - 12. oktober. Det er dejligt at endnu et af projekterne fra "Udvikling i din by" nu bliver realiseret. Det er godt for hele lokalområdet, når der sker en positiv udvikling.

---

Næste arrangement

Julefrokost

17. november 2018 i Forsamlingshuset

Den 17. november afholder vi julefrokost. Menuen er den traditionelle, men i år prøver vi at lave et ølsmagningsarrangement inden julefrokosten. Her vil der være mulighed for at smage nogle julebryg.
Er man ikke interesseret i ølsmagning, ja, så tilmelder man sig blot julefrokosten.
Ølsmagning starter kl. 1600 mens julefrokosten starter kl. 1830. 
Vi glæder os til at se mange deltagere - i år er der ikke sammenfald med Oktoberfesten i Gandrup :-)

Tilmelding via hjemmesiden. Klik her

Juletræstænding

1. december 2018 kl. 1500 ved Forsamlingshuset

Den 1. december tænder vi juletræet på pladsen foran Forsamlingshuset.
Efter juletræet er tændt byder Øster Hassing Borgerforening sammen med menighedsrådet på gløgg og æbleskiver.

---

Gode ideer, ønsker eller konstruktiv kritik modtages meget gerne. Enten direkte til bestyrelsesmedlemmerne, via mail bestyrelsen@oesterhassing.dk eller Facebook.

Kun sammen kan vi udvikle vores by og gøre den til et endnu bedre sted at bo!