januar 2022

December.

Midt i den begyndende juletravlhed, skal I ikke snydes for månedens nyhedsmail.

Vi har netop afholdt den årlige julefrokost med 33 tilmeldt. Det var en rigtig hyggelig aften. Igen var der deltagere med, der ikke bor i Øster Hassing. Det er meget glædeligt og viser, at vores arrangementer er værd at bevæge sig efter. Julefrokosten blev indledt med øl-smagning, hvor temaet var julebryg. Det skabte en god stemning fra start. I år prøvede vi at afholde pakkespil i stedet for amerikansk lotteri. Det var helt sikkert en succes, hvor alle fik rørt sig i bestræbelserne for at hente gaver. Det kommer vi nok til at prøve igen. Tak til Sonja for at være behjælpelig med maden.

På lørdag tænder vi igen juletræet foran forsamlingshuset. I samarbejde med menighedsrådet for Øster Hassing og Gåser byder vi på æbleskiver og gløgg. Menighedsrådet sørger igen for at julefreden kan sænke sig over Øster Hassing, da man igen medbringer fredslyset. Husk derfor en flagermuslygte, så I kan bære en "aflægger" med hjem. Vi mødes ved forsamlingshuset kl. 1500. Juletæet er hentet ved Poul Møller, Melholtvej. Tak for det.

Vi har netop udsendt mail til alle køberne af lejebeviser. Vi er nu kommet så tæt på en opstart på byggeprojektet - byggesagen vil i den nærmeste tid komme i høring, hvilket er et krav, da Sportspladsen er i landzone. Du kan vha. nedenstående link købe et eller flere lejebeviser. Netop støtten fra borgerne har været en væsentlig faktor ift. bevillinger fra fonde og Aalborg Kommune. Tak for støtten.
Link til NemTilmeld

Aalborg Kommune har iøvrigt tildelt det nye Forsamlingshus adressen Houvej 262B

Slutteligt vil bestyrelsen ønske alle en glædelig jul.

---

Næste arrangement

Juletræstænding

1. december 2018 kl. 1500 ved Forsamlingshuset

Den 1. december tænder vi juletræet på pladsen foran Forsamlingshuset.
Efter juletræet er tændt byder Øster Hassing Borgerforening og menighedsrådet på gløgg og æbleskiver.

Menighedsrådet medbringer igen i år fredslyset, så medbring en flagermuslygte, fakkel eller lign. så du kan bære en "aflægger" med hjem i stuen.

Spis sammen

18. januar 2019 kl. 1730 i Forsamlingshuset.

Vi afholder igen næste år Spis sammen arrangement. Medbring mad til dem I kommer og lad det indgå i den fælles buffet. På hjemmesiden vil der være en opdateret liste over menuen.

Arrangementet er for alle. For børnene - og andre barnlige sjæle - så viser vi Disney sjov kl. 1900.

Tilmelding her

---

Gode ideer, ønsker eller konstruktiv kritik modtages meget gerne. Enten direkte til bestyrelsesmedlemmerne, via mail bestyrelsen@oesterhassing.dk eller Facebook.

Kun sammen kan vi udvikle vores by og gøre den til et endnu bedre sted at bo!