Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/7/f/0/oesterhassing.dk/httpd.www/wp-content/plugins/wysija-newsletters/helpers/shortcodes.php on line 100 Månedens nyhedsmail

januar 2022

Godt nytår.

På denne sidste dag i 2018 er det tid til at se tilbage på et begivenhedsrigt år og begynde at se frem på 2019.

December
Måneden startede ud med tænding af juletræet foran forsamlingshuset. Igen i år skete det i samarbejde med menighedsrådet for Øster Hassing og Gåser. Flere havde taget sig tid til at deltage og der blev hygget med æbleskiver og gløgg. 

Lone og Arne Lundgren pyntede blomsterkrukken op med gran og lys. Dette var med til at skabe lidt ekstra julehygge. Tak for hjælpen! 

Vi har nu modtaget betaling for 64 af de forudbestilte lejebeviser. Tak for støtten.

2018
I det hele taget blev 2018 et år med mange begivenheder.
Vi havde alle de faste arrangementer - forårsfest, Sankt Hansfest og julefrokost - men derudover forsøgte vi os også med Spis sammen arrangement. Det gør vi igen i 2019.

Opbakningen var også stor, da vi i juni indkaldte til arbejdsdag på Sportspladsen. Tak for hjælpen til alle!

Vingaven i Vodskov besøgte os igen og fortalte denne gang om portvin. Disse "smags-aftner" fortsætter vi også med i fremtiden.

Arbejdet med at få alt på plads omkring det nye Forsamlingshus fortsatte også. Således er finansieringen på plads og vi afventer nu bare at Aalborg Kommune får afsluttet byggesagsbehandlingen før vi kan melde en dato ud for første spadestik. 
Det har været et langt sejt træk derfor er det også dejligt at mærke byens støtte til projektet. At projektet i juni også modtog Fællesskabsprisen 2018 for indsatsen, var et dejligt skulderklap.

2019
I 2019 fortsætter vi med de kendte arrangementer. Således byder vi 18. januar indenfor til "Spis sammen".

2019 kommer til at stå i bygningen af det nye Forsamlingshus tegn. Jorton kommer til at stå for byggeriet, men der vil helt sikkert blive behov for hjælp fra os alle til større eller mindre opgaver.

Slutteligt vil vi ønske alle et rigtig godt nytår. Tak for godt samvær, støtte og hjælp i 2018.

---

Næste arrangement

Spis sammen

18. januar 2019 kl. 1730 i Forsamlingshuset.

Vi afholder igen Spis sammen arrangement. Medbring mad til dem I kommer og lad det indgå i den fælles buffet. På hjemmesiden vil der være en opdateret liste over menuen.

Arrangementet er for alle. For børnene - og andre barnlige sjæle - så viser vi Disney sjov kl. 1900.

Tilmelding her

---

Gode ideer, ønsker eller konstruktiv kritik modtages meget gerne. Enten direkte til bestyrelsesmedlemmerne, via mail bestyrelsen@oesterhassing.dk eller Facebook.

Kun sammen kan vi udvikle vores by og gøre den til et endnu bedre sted at bo!