Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/7/f/0/oesterhassing.dk/httpd.www/wp-content/plugins/wysija-newsletters/helpers/shortcodes.php on line 100 Månedens nyhedsmail

januar 2022

2019 - er startet godt.

Vi startede januar med at modtage en tillægsbevilling på 300.000 kr fra Aalborg Kommune til det nye Forsamlingshus. Det er meget glædeligt, da vi med den bevilling, kunne meddele at økonomien for opførelsen af Forsamlingshuset nu er på plads.
Hvad er det så vi venter på?? Hvorfor er gravemaskinerne ikke gået igang endnu?? Tjaaaaaa.......byggesagsbehandlingen ved Aalborg Kommune har af forskellige grunde trukket ud. I fredags modtog vi dog besked om, at naboorienteringen til landzonetilladelsen var sendt ud. Vi har lagt alle de modtagne materialer op på hjemmesiden, så alle har mulighed for at læse og se det. Så snart Aalborg Kommune melder klar til os, så holder vi første spadestik arrangement, så vi kan komme igang!

Spis sammen

I midten af januar holdt vi Spis sammen arrangement. Vi er glade for, at flere fulgte opfordringen til at medbringe fredags menuen til forsamlingshuset og spise den sammen med naboen, genboen og bagboen. Det er et arrangement for alle, men for at gøre det mere attraktivt for børnefamilier, bliver der vist Disney Sjov. Vi håber at flere familier med eller uden børn, vil deltage i det og lignende arrangementer i fremtiden.

Landdistriktsprisen

I januar blev det offentliggjort, at projekt-gruppen bag det nye Forsamlingshus, var blandt de nominerede til Aalborg Kommunes Landdistriktspris. En nominering, der kom fra indstillinger fra borgere. Det blev ikke til en pris til gruppen, men den gik dog til lokalområdet, da anerkendelsen og  prisen på de 10000 kr, meget fortjent gik til Tirsdagsholdet i Gandrup.

 

---

Næste arrangementer

Forårsfest

16. marts 2019 kl. 1830 i Forsamlingshuset.

Den 16. marts indbyder borgerforeningen til forårsfest. Traditionen tro mødes vi i forsamlingshuset, får noget godt at spise og hygge os i hinandens selskab. Der vil naturligvis være musik og underholdning i løbet af aftenen. Grib fat i naboen, genboen og bagboen og bak op om borgerforeningens arrangementer.

Tilmelding her

Generalforsamling

3. april 2019 kl. 1900 i Forsamlingshuset.

Den 3. april afholdes den årlige generalforsamlingen. Peter Nesgaard og Lise Nielsen ønsker ikke genvalg til bestyrelsen, så vi har brug for friske kræfter.
Igen bak op om borgerforeningen, vær med til at gøre Øster Hassing til et attraktivt sted at bo.

 

 

---

Gode ideer, ønsker eller konstruktiv kritik modtages meget gerne. Enten direkte til bestyrelsesmedlemmerne, via mail bestyrelsen@oesterhassing.dk eller Facebook.

Kun sammen kan vi udvikle vores by og gøre den til et endnu bedre sted at bo!