januar 2022

Nyt fra borgerforeningen.

Øster Hassing Borgerforening har i marts  modtaget landzonetilladelsen, som nu skal ligge i 4 uger før den er endelig godkendt. Byggetilladelsen forventes at foreligge i uge 17, så hvis alt flasker sig, så går byggeriet i gang omkring 1. maj. Øster Hassing Borgerforening har indgået en lejeaftale med Aalborg Kommune om leje af grunden. En god aftale til en fornuftig pris.

Vi har gennemgået byggeriet med Jorton og nogle enkelte punkter bliver nu justeret, så vi får det bedst mulige resultat.

Som tidligere skrevet, så glæder vi os til at invitere til første spadestik. Når datoen er fastlagt, så melder vi det ud. 

Forårsfest

Den 16. marts holdt vi Forårsfest. Ca. 30 deltagere - heraf en del fra nabobyerne. En festlig aften, hvor alle bidrog til underholdningen, da der skulle findes sange ud fra en tegning.

Generalforsamling.

Vi har netop afholdt generalforsamling. Det var et meget skuffende fremmøde, idet kun 4 husstande, udover bestyrelsen, var repræsenteret. Hvis det er fordi, man er utilfredshed med det arbejde bestyrelsen laver, så fortæl os det. Byen, borgerforeningen og bestyrelsen har brug for opbakning og input til det fortsatte arbejde.

Referat og regnskab kan ses på hjemmesiden.

Tanja Mikkelsen, Hølundvej 4, afløser Peter Nesgaard. Velkommen i bestyrelsen til Tanja - og tak for indsatsen i bestyrelsen til Peter.

Lise havde egentlig sagt nej til at fortsætte som suppleant, men tager alligevel et år mere. Tak for det, Lise.

Bestyrelsen konstituerede sig efterfølgende således:
Formand: Peter Geert Aas, Hølundvej 40
Næstformand: Karsten Nielsen, Houvej 298
Kasser: Morten B. Andersen, Hølundvej 36b
Bestyrelsesmedlemmer:
Tanja Mikkelsen, Hølundvej 4
Brian Houtved, Hølundvej 60
Suppleanter:
Lise Nielsen, Hølundvej 17
Susanne Nielsen, Hølundvej 50

 

---

Næste arrangementer

Bestyrelsen mødes den 9. april for at planlægge det næste års arrangementer. Har du ønsker/ideer, så skriv til bestyrelsen@oesterhassing.dk eller grib fat i en af os.

Så snart arrangementerne er på plads oprettes de på hjemmesiden og på facebook.

 

---

Gode ideer, ønsker eller konstruktiv kritik modtages meget gerne. Enten direkte til bestyrelsesmedlemmerne, via mail bestyrelsen@oesterhassing.dk eller Facebook.

Kun sammen kan vi udvikle vores by og gøre den til et endnu bedre sted at bo!