januar 2022

Nyt fra borgerforeningen.

 

Den nye bestyrelse er efter generalforsamlingen kommet på plads og vi er trukket i arbejdstøjet!!

Sidste hånd er lagt på arrangementskalenderen for det kommende år. Du kan allerede nu se arrangementerne på hjemmesiden og på facebook. Når vi senere i maj kommer rundt med kontingent, så har vi også en folder med arrangementerne med.

Vi arbejder også på et nyt tiltag - en velkomstfolder til nye borgere
i byen. I folderen vil vi byde velkommen til Øster Hassing samt fortælle lidt om Øster Hassing Borgerforening. Vi håber på den måde at få udbredt kendskabet
til Øster Hassing Borgerforening og hvad vi laver lidt mere.

1. spadestik til Forsamlingshuset 

26. april modtog vi byggetilladelsen til det nye Forsamlingshus. Vi glæder os rigtig meget til at komme igang med byggeriet..

Den 14. maj kl. 1900 tager vi 1. spadestik til Forsamlingshuset.

Rådmand Mads Duedahl (V) har sagt ja til at tage 1. spadestik. Det gør han sammen med Peter fra bestyrelsen.

Vi håber at I vil møde talstærkt op til denne begivenhed, hvor også bidragsydere, lokale politikere, Gandrup Samråd og pressen er inviteret.

Vi slutter arrangementet med en kop kaffe og et stykke kage. Vi vil derfor gerne have hjælp fra nogle "bagere", der skal bage lidt. Ring eller skriv til Peter på tlf 7244 0716 eller e-mail projekt-multihus@outlook.dk.

 

---

Næste arrangementer

14. maj kl. 1900 1. spadestik til forsamlingshuset på Sportspladsen

---

Gode ideer, ønsker eller konstruktiv kritik modtages meget gerne. Enten direkte til bestyrelsesmedlemmerne, via mail bestyrelsen@oesterhassing.dk eller Facebook.

Kun sammen kan vi udvikle vores by og gøre den til et endnu bedre sted at bo!