januar 2022

Nyt fra borgerforeningen.


Så fik Øster Hassing og omegn da lige en omgang regn. Uofficielle målinger melder om mere end 60 mm idag, den 18. august. Det betød bla. at tunnellerne imellem Gandrup og Øster Hassing stod under vand. Det betød også at kloakkerne på Hølundvej ikke kunne følge med, da vandet fra de omkring liggende marker løb ned af. Pt. har vi hørt om minimum 2 huse, der fik vand ind. Nordjyllands Beredskab har været herude for at pumpe vand væk og en repræsentant fra Aalborg Forsyning var også til stede. Det forlyder, at det aldrig har været så slemt før.
(Foto: Lotte Aas)

Kontingent for 2019.

Bestyrelsen har været rundt med kontingent for 2019. Lidt færre end tidligere har fornyet medlemskabet, hvilket der kan være mange grunde til. Har du fortrudt eller har vi ikke truffet dig hjemme, så kan du stadig muligheden ved at indbetale de 100 kr. det koster fx via MobilePay 79766.

Se også mere på hjemmesiden http://oesterhassing.dk/borgerforeningen/

Forsamlingshus.

Byggeriet tager nu rigtig fart. Sokkel er sat og i den kommende uge går arbejdet videre med gulvvarme og støbning af gulv.

Der har været nogle udfordringer omkring kloakkerne, da Aalborg Kommunes kloaktegninger ikke stemmer overens med virkeligheden. Den udfordring skal vi også nok få ryddet af vejen.

SparNord fonden har doneret kr. 20.000 til indkøb af inventar, alle donationer har betydning - store som små.

Stort set alle de lejebeviser, der blev solgt, er også ved at være betalt. Har du ikke købt et lejebevis kan det nås endnu. Kontakt Peter Geert Aas på tlf. 7244 0716 eller mail projekt-multihus@outlook.dk.  

I den kommende tid får vi også brug for hjælp. Beklædningsbrædderne skal males inden opsætning. Det håber vi at kunne gøre i en lade eller et maskinhus, hvor vi kan stå i tørvejr og brædderne kan tørre. Har du eller har du mulighed for at låne en "malemaskine" eller vil stille et maskinhus til rådighed, så kontakt Peter Geert Aas på mail projekt-multihus@outlook.dk.

Når vi kender de nærmere detaljer melder vi ud..

---

Næste arrangementer


21. august kl. 1600-1800 indvielse af Tegllunden i Gandrup
Vi vil opfordre alle til at deltage i indvielsen af Tegllunden i Gandrup. På samme måde som vi har arbejdet med at få et nyt forsamlingshus, så har borgere i Gandrup arbejdet for at samle midlerne til Tegllunden. området ligger ved Gandrup Skole, hvor vores børn bla. har stor glæde af parkour- og skaterbanen. Bak op om lokalområdet og deltag.


14. september kl. 1800 80'er fest med cocktails
Vi slår dørene op til en aften i forsamlingshuset, hvor vi skruer tiden tilbage til 80'erne. Musikken vil være fra dengang, menuen vil være 80'er inspireret og i baren kan du købe cocktails. Vi glæder os til en hyggelig aften, hvor vi håber, at mange vil møde op i 80'er påklædning.

Det koster 150,- pr. person, hvilket dækker mad og velkomstdrink.

Tilmelding senest 8. september https://oesterhassing.nemtilmeld.dk/8/

…..og fik vi skrevet at menuen bliver ananas med hønsesalat, skinke med flødekartofler og kinakål samt pære bella Helene

---

Gode ideer, ønsker eller konstruktiv kritik modtages meget gerne. Enten direkte til bestyrelsesmedlemmerne, via mail bestyrelsen@oesterhassing.dk eller Facebook.

Kun sammen kan vi udvikle vores by og gøre den til et endnu bedre sted at bo!