Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/7/f/0/oesterhassing.dk/httpd.www/wp-content/plugins/wysija-newsletters/helpers/shortcodes.php on line 100 Månedens nyhedsmail

januar 2022

Nyt fra borgerforeningen.


Sådan!! Godt arbejde!! Ja, det vi gerne vil starte med at rose og takke for, er den indsats flere borgere har ydet ifm. maling af brædderne til vores nye Forsamlingshus. Det har været en fornøjelse løbende at få meldinger om, hvordan arbejdet skrev frem. Det viser, at når vi virkelig skal yde en indsats, så træder folk til. Tak til alle, der bidrog.

Efter aftale med maleren, så har alle brææder fået grunder samt en gang maling på for- og bagsiden. Når huset er færdig, og vi kommer hen i april/maj og træet er ordentlig tørt, så maler vi det hele en gang mere.
(Foto: Johannes Elsnab)

Julefrokost

Julen nærmer sig med hastige skridt og derfor vil bestyrelsen gerne se så mange som muligt til julefrokost i forsamlingshuset den 16. november kl. 1800.

Menuen er traditionel julefrokost og igen i år afholder vi pakkespil, så husk at medbringe en gave til 25-30 kr.

Aftenen starter med en lille konkurrence, hvor dine smagsløg bliver testet.

Bak op om arrangementerne i byen

Tilmelding her 

 

---

Næste arrangementer


16. november julefrokost, kl. 1800
Se ovenfor

1. december juletræstænding, kl. 1500
Vi starter med at tænde juletræet, hvorefter vi serverer æbleskiver og gløgg. Det bliver også til en julesang eller to, inden vi ønsker hinanden en god jul.

---

Gode ideer, ønsker eller konstruktiv kritik modtages meget gerne. Enten direkte til bestyrelsesmedlemmerne, via mail bestyrelsen@oesterhassing.dk eller Facebook.

Kun sammen kan vi udvikle vores by og gøre den til et endnu bedre sted at bo!