Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/7/f/0/oesterhassing.dk/httpd.www/wp-content/plugins/wysija-newsletters/helpers/shortcodes.php on line 100 Månedens nyhedsmail

januar 2022

Nyt fra borgerforeningen.

Håber alle har haft en god sommerferie.

Så skete det endeligt!! Vi fik officielt indviet det nye forsamlingshus. En dejlig aften, hvor vi var heldige med vejret, så vi kunne overholde de gældende restriktioner fra sundhedsmyndighederne.

Tak til alle jer, der deltog og en særlig tak til dem, der ydede lidt ekstra ved at bage en kage eller sørge for at der ikke manglede fx drikkevarer.

Generalforsamling

Vi fik også holdt vores ordinære generalforsamling. Igen var der et godt fremmøde - det er vigtigt for bestyrelsen og borgerforeningen, at der er opbakning - også til den slags arrangementer.

Tanja Elstrøm og Susanne Nielsen stoppede i bestyrelsen - tak for jeres indsats og arbejde i bestyrelsen..

Morten Bæch og Peter Geert Aas blev begge genvalgt. Arne Lundgren og Christian Soelberg blev valgt ind. Velkommen og tak for at træde frem.

På generalforsamlingen blev der ytret bekymring vedr. støj fra arrangementer i forsamlingshuset. Der er efterfølgende

Bestyrelsen har efterfølgende konstitueret sig, så Peter Geert Aas fortsætter som formand, Karsten Nielsen som næstformand og Morten Bæch som kasserer.

Indvielsesfest 26. september

 

Den 26. september indvier vi forsamlingshuset med en fest.

Slagteren sammensætter en lækker menu til kun 50 kr. pr voksen.

Fra 1800-2000 er der spisning og aktiviteter for børnene. De spiser med gratis.

Drikkevarer er til de sædvanlige lave priser.

Motion og bankospil 

Vi har lavet en aftale med ÆldreSagen i Hals om leje af Forsamlingshuset til motion - krop og bevægelse. Det er på programmet hver onsdag kl. 1015-1130. Bak op om muligheden for at deltage i arrangementer lokalt.

Jytte Thomsen har tilbudt at være med til at starte bankospil op. Vi prøver derfor at afholde banko den første mandag i måneden - startende den 5. oktober. Sidste gang bliver i marts 2021.
Vi skal bruge nogle hjælpere til at afholde bankospillet, så kan du være behjælpelig med bordopstilling, salg, brygning af kaffe mv. så giv bestyrelsen besked om det. 

---

Næste arrangementer

26. september, indvielsesfest, kl. 1800
Forsamlingshuset indvies med en fest. Sæt allerede nu kryds i kalenderen.

Fra 18-20 vil der være mad og aktiviteter for børnene, inden festen forstætter for de voksne.

Slagteren sammensætter en lækker menu til kun 50 kr pr voksen - børns spiser gratis med.

Tilmelding via NemTilmeld eller til bestyrelsen@oesterhassing.dk senest den 20. september

05. oktober, bankospil, kl. 1900

Vi starter bankospil op. Den første mandag i måneden frem til og med marts vil der være banko kl. 1900 med fine præmier og mulighed for at købe en kop kaffe, øl og vand.

Bak op om et nyt tiltag i byen.

 

---

Gode ideer, ønsker eller konstruktiv kritik modtages meget gerne. Enten direkte til bestyrelsesmedlemmerne, via mail bestyrelsen@oesterhassing.dk eller Facebook.

Kun sammen kan vi udvikle vores by og gøre den til et endnu bedre sted at bo!