Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/7/f/0/oesterhassing.dk/httpd.www/wp-content/plugins/wysija-newsletters/helpers/shortcodes.php on line 100 Nyhedsmail

januar 2022

Nyt fra borgerforeningen.

Tiderne giver desværre ikke mulighed for, de store aktiviteter. Det er selvfølgelig beklageligt, men vi er nødt til at respektere forholdene. 

Lamper på parkeringsplads

Som I måske har lagt mærke til, så har vi fået opstillet flotte lamper på parkeringspladsen foran forsamlingshuset.

Sparekassen Vendsyssel Fond Ulsted donerede 50.000 kr og Ulsted El A/S gav et godt tilbud på lamperne. Dejligt når tingene kan klares lokalt.

ØH Gruppen 

Da der skulle males brædder og lægges fliser omkring forsamlingshuset gik flere af byens "ældre" borgere sammen om arbejdet. Arbejdet blev gjort mens snakken gik.

En af de ting, der blev talt om, var at starte en gruppe op, der kunne stå for mindre projekter i byen. Det kunne være små reparationer, vedligeholdelse af faciliteter eller opstilling af flagstænger.

"ØH Gruppen" er nu en realitet og er du interesseret i, at være en del af denne, så kontakt Arne Lundgren på tlf. 4251 1509 eller bank på døren på Hølundvej 24.

Har du ideer til ting der trænger til at blive repareret eller laves, så giv bestyrelsen besked om det - gerne på mail bestyrelsen@oesterhassing.dk

---

Næste arrangementer

29. november, juletræstænding, kl. 1500
Vi tænder juletræet, spiser æbleskiver og drikker gløgg.
Det bliver nok også til en julesang eller to inden vi ønsker hinanden en god jul.

---

Gode ideer, ønsker eller konstruktiv kritik modtages meget gerne. Enten direkte til bestyrelsesmedlemmerne, via mail bestyrelsen@oesterhassing.dk eller Facebook.

Kun sammen kan vi udvikle vores by og gøre den til et endnu bedre sted at bo!