januar 2022

Nyt fra borgerforeningen.

Tiden med høje smittetal og restriktioner er desværre endnu ikke over endnu. Få kilometer nord for Øster Hassing er borgerne mærket det endnu mere ved nedlukningen af de 7 kommuner.

Bestyrelsen håber I alle kommer så godt som muligt igennem denne tid.

Myndighedernes anbefalinger betyder desværre endnu engang, at vi må aflyse endnu et arrangement. Juletræstænding den 29. november.

Juleudsmykning bliver der dog lidt af. Der kommer lys i flagstangen og der sættes juletræ op ved blomsterkummen - hjørnet af Houvej og Hølundvej.

GENOPSLAG

ØH Gruppen 

Da der skulle males brædder og lægges fliser omkring forsamlingshuset gik flere af byens "ældre" borgere sammen om arbejdet. Arbejdet blev gjort mens snakken gik.

En af de ting, der blev talt om, var at starte en gruppe op, der kunne stå for mindre projekter i byen. Det kunne være små reparationer, vedligeholdelse af faciliteter eller opstilling af flagstænger.

"ØH Gruppen" er nu en realitet og er du interesseret i, at være en del af denne, så kontakt Arne Lundgren på tlf. 4251 1509 eller bank på døren på Hølundvej 24.

Har du ideer til ting der trænger til at blive repareret eller laves, så giv bestyrelsen besked om det - gerne på mail bestyrelsen@oesterhassing.dk

---

Næste arrangementer

 

---

Gode ideer, ønsker eller konstruktiv kritik modtages meget gerne. Enten direkte til bestyrelsesmedlemmerne, via mail bestyrelsen@oesterhassing.dk eller Facebook.

Kun sammen kan vi udvikle vores by og gøre den til et endnu bedre sted at bo!