januar 2022

Nyt fra borgerforeningen.

Så blev det sommer og vi begynder at nærme os "normale" tilstande igen.

Lone og Arne Lundgren har endnu engang plantet byens blomsterkrukke til, så vi kan glædes over synes at sommerblomsterne. Tak.

Flemming Buus, Flemming Jørgensen og Arne Lundgren "fixede" også lige legepladsen, da legetårnet krævede reparation. Tak endnu engang. Det er den slags indsatser for fællesskabet, der er med til at skabe et godt landsby samfund.

Covid-19 restriktionerne begynder at blive lempet. Vi har dog valgt ikke at afholde Sankt Hans aften på Sportspladsen. Da vi traf beslutningen var restriktionerne ikke ophævet. Bestyrelsen håber på jeres forståelse.

Generalforsamling

Vi "skylder" også en generalforsamling. Den forventer vi at indkalde til i august. Vil du være med til at gøre en forskel for byen, så mød op og stil gerne op til valget til bestyrelsen.

Forsamlingshuset

Ulsted El har nu monteret den luft-luft pumpe, vi har fået tilskud til. Pumpen kan både anvendes til at varme og køle salen.

Forsamlingshuset er yderst eftertragtet og er lejet ud stort set samtlige weekender fra nu og til nytår. Det er helt sikkert med til at give Øster Hassing Borgerforening et mere robust økonomisk fundament, end vi har haft de senere år. 

Projekter

Vi har endnu ikke modtaget svar på de ansøgninger, vi har indsendt til arealerne omkring forsamlingshuset. Vi har dog været i dialog med Aalborg Kommune og de ser nogle muligheder i at gøre Sportspladsen til en oase. Det bliver spændende, hvad det ender med.

Julefrokost

Sæt kryds i kalenderen udfor den 13. november. Der vil vi afholde byens julefrokost og samtidig indvie forsamlingshuset.

Kontingent

Har du ikke allerede indbetalt kontingent for 2021, så er du velkommen til at gøre det på MobilePay 79766 eller via indbetaling på på regnr.: 9070 og kontonr: 224-11-20115

Til sidst vil bestyrelsen ønske alle en rigtig god sommer. Husk at hjælpe hinanden med at holde øje med nabohuset, så vi alle kan holde ferie uden at bekymre os om at komme hjem til en tom bolig..

 

 

 

---
---

Gode ideer, ønsker eller konstruktiv kritik modtages meget gerne. Enten direkte til bestyrelsesmedlemmerne, via mail bestyrelsen@oesterhassing.dk eller Facebook.

Kun sammen kan vi udvikle vores by og gøre den til et endnu bedre sted at bo!