januar 2022

Nyt fra borgerforeningen.

Dagene bliver kortere, temperaturen falder og der er flere regnvejrsdage ed solskinsdage. Bladene har skiftet farve og begynder at falde af. Vi kommer ikke udenom at sommeren er slut og efteråret er godt i gang.

Bestyrelsen

Bestyrelsen har afholdt første møde efter generalforsamlingen, hvor den nye bestyrelse har konstitueret sig således:

Formand: Peter Geert Aas
Næstformand: Karsten Nielsen
Kasserer: Morten Bæch Andersen
Medlemmer: Lotte Kock og  Arne Lundgren
Suppleanter: Christian Solberg og John Kjær.

Forsamlingshuset

Efterspørgslen på Forsamlingshuset er stadig stor. Det er mest i weekenderne, så har I kendskab til foreninger mv. der kunne anvende det i hverdagene, så "reklamer" gerne for muligheden i Øster Hassing.

Der bliver lavet en "tilfredshedsundersøgelse" på udlejningerne, så Forsamlingshuset kan dække de ønsker og behov som brugerne har. 

Projekter

Vi har fået tilbud hjem på skilte, der viser ind fra Houvej til Forsamlingshuset. Indkøb og opstilling forventes indenfor den nærmeste fremtid.

Der er stadig dialog med Aalborg Kommune om beplantning og dræning af Sportspladsen. Vi har modtaget et oplæg, men der er ikke lavet en endelig aftale.

Bestyrelsen har efter forarbejde fra Karen og Sille, så forsøges nu at skabe dialog med Aalborg Kommune og Nordjyllands Politi om trafikken igennem byen. Der bliver - trods fartdæmpende foranstaltninger - kørt meget stærkt.

Julefrokost

Som tidligere skrevet, så afholdes julefrokost den 13. november. Dørene åbnes kl 1730 og der bydes velkommen kl. 1800. Pris 50 kr pr. person. Gæstgivergården i Gandrup leverer julemenuen. I løbet af aftenen spilles pakkespil, så medbring en pakke pr. person til 25-30 kr.

Tilmelding er åben på https://oesterhassing.nemtilmeld.dk/11

Kontingent

Har du ikke allerede indbetalt kontingent for 2021, så er du velkommen til at gøre det på MobilePay 79766 eller via indbetaling på på regnr.: 9070 og kontonr: 224-11-20115

Til sidst vil bestyrelsen ønske alle en rigtig god sommer. Husk at hjælpe hinanden med at holde øje med nabohuset, så vi alle kan holde ferie uden at bekymre os om at komme hjem til en tom bolig..

 

 

 

---
---

Gode ideer, ønsker eller konstruktiv kritik modtages meget gerne. Enten direkte til bestyrelsesmedlemmerne, via mail bestyrelsen@oesterhassing.dk eller Facebook.

Kun sammen kan vi udvikle vores by og gøre den til et endnu bedre sted at bo!