Siden Sidst

Tiden flyver afsted, og sommeren, det der var af den, er snart forbi. Vi i bestyrelsen har arbejdet end del den sidste tid, på at revidere vores arrangementer. Men også at skabe en ny hjemmeside. Den er nu klar til at se dagens lys, og vi håber i vil tage godt i mod den.

Dette er den første nyhedsmail, fra vores nye system, og vi vil bestræbe os på at vi vil til at sende jer en lille opdatering hver måned, og hvis der kommer noget nyt vi bare gerne vil dele med jer. 

---

Fartdæmpning på Hølundvej

Aalborg kommune, Trafik & Veje går i nærmeste fremtid i gang med at etablere et vejbump ved byens nordlige indfaldsvej, Hølundvej. Bumpet udføres i kombination med den første sidehelle efter byskiltet. Formål Bumpet sikrer sammen med de øvrige forsætninger, at bilisterne kører med en passende lav hastighed på hele strækningen, der er om- fattet af byzonetavler. Tidsplan Projektet forventes udført i …

Læs mere.

---

Næste Arrangement

Øl Smagning

29 sep. 2017 Kl. 19:30 i Forsamlingshuset.

Vi afholder Øl Smagning i Forsamlingshuset fredag d. 29 sep, hvor vi forbesøg af Morten fra Vin-Gaven i Vodskov. Temaet for denne aften bliver Nordjylland rundt. Så vi kommer et smut forbi 8-10 forskellige special øl, af 5 forskellige øltyper fordelt udover mindst 6 nordjyske bryggerier.

Prisen for denne fantastiske aften inkl. en tapas anretning til øllet er, 175 kr.

Seneste tilmelding skal ske på på mail eller telefon d. 22 sep.
Mail: Tilmeld@oesterhassing.dk - 29800766

---