logonem

Hej subscriber

Så er der igen nyt fra borgerforeningen. vi har samlet det i denne nyhedsmail. skulle den mod forventning ikke se rigtig ud kan du se den online her

Nyt fra borgerforeningen.

Hjemmesiden har fået et løft


Vi har brugt ferien på at opdatere vores hjemmeside en lille smule. Der er blevet lavet et nyt look, samt så har vi fået en Chat funktion så man nemmer kan få hjælp.
C81D7442-0AED-41AD-BE3A-C25556390A26

Farten i byen

Som nogen sikkert har lagt mærke til, så har der i løbet af den sidste tid, været opstillet en hastighedstavle. Den var opsat sammen med Aalborg kommune. Det gjorde vi for at synliggøre både over for bilister at nu kører man ind i byen. Men samtidig også for at vise Aalborg kommune at der til tider køres stærkt her i byen.
Fotovogn på besøg
Nordjyllands Politi har i samme forbindelse haft deres fotovogn forbi byen. Der blev desværre målt hastigheder op mod 90 km/t. Det skal siges at det var højeste målte hastighed den dag, og der heldigvis også var mange der, kørte ordenligt.

fart

Det sker der den næste tid

madvogn_01
Hygge aften 02. Aug 2022
Så vi klar igen med hygge tirsdag, Vi åbner døren på tirsdag kl 18:00 og madvognen er klar fra kl 18:30. Mogens har sammensat et menukort netop kun for os, med lidt til en hver smag. så her har man mulighed for at købe sin aftensmad denne aften. Der vil som altid være mulighed for køb af øl og vand.

Se mere på hjemmesiden

karsten
Vi gør det nemmere at benytte huset.
Karsten Sørensen er en af de dygtigste til mental manipulation og tankelæsning.
Oplev på nærmeste hold, at han læser dine tanker og med sit underholdende show får publikum til at grine og klappe.

Borgerforeningen servere kaffe og kage.
Der vil også være mulighed for at købe øl og sodavand.

Tilmeld dig, og se programmet på hjemmesiden
Gode ideer, ønsker eller konstruktiv kritik modtages meget gerne. Enten direkte til bestyrelsesmedlemmerne, via mail bestyrelsen@oesterhassing.dk eller Facebook.
Kun sammen kan vi udvikle vores by og gøre den til et endnu bedre sted at bo!
facebook twitter instagram 
Email Marketing Powered by MailPoet