logonem

Hej subscriber

Så er der igen nyt fra borgerforeningen. Først vil vi gerne sige gældelig jul og godt nyt år. 2022 går på held. Det er et år hvor der er sket meget. Vi er utrolig glad for den kæmpe opbakning der har været året igennem. Vi håber i forsat vil støtte op om de tiltag og arrangementer vi kommer med.

Vi har samlet noget af det der skal ske i foråret i denne nyhedsmail. Skulle den mod forventning ikke se rigtig ud kan du se den online her

Nyt fra borgerforeningen.

Nye tiltag i forsamlingshuset.

Vi har nu fået en bevilling til indkøb af et motorstyret lærrede til projektoren, samt en opgradering af vores musikanlæg med bluetooth og adgangskontrol til huset når der skal udleveres nøgle er nu gjort nemmere at administrer.
C81D7442-0AED-41AD-BE3A-C25556390A26
Vi ønsker at huset selvfølgelig fremstår i en ordenlig stand. Derfor har vi indhentet tilbud på at få friske lokalerne op indvendigt med en omgang maling. Der er også opbygning af en væg i teknikrum til at skjule de tekniske installationer. Her venter vi svar fra Forsamlingshuspuljen ved aalborg kommune.

Er der kommet et nyt arrangement, bare rolig.

Vi har nu fået tilføjet en ny funktion til vores nyhedsbrev. Nemlig at når der kommer nye arrangementer på hjemmesiden, så vil man den efterfølgende mandag modtage en lille mail om det.

Skulle du ikke ønske dette kan du via dette link slå dene funktion fra
RET HVAD JEG MODTAGER.

Du er også velkommen til blot at give bestyrelsen besked så ændre vi det..

Er der noget vi skal kigge på.?

Vi har nævnt det et par gange. Har man forslag til forbedringer i byen, arrangementer eller andet. Så er man velkommen til at kontakte bestyrelsen.


NU har vi gjort det endnu nemmere. Vi har lavet så du via hjemmesiden eller pr. mail kan indsende forslag. Alle indkommende forslag vil herefter blive drøftet på vores bestyrelsesmøder.
forslag
Du finder forslagssiden her.
Du er også velkommen til at sende en mail til: forslag@oesterhassing.dk

Det sker der den næste tid

firstaid
Førstehjælpsaften
Øster Hassing Borgerforening & Gandrup Samråd invitere alle borger i lokalområet til en førstehjælpsaften. Denne aften er specielt rette mod børnefamilier, men alle er selvfølgelig velkommen.
Programmet er som følgende.:
19:00 Velkomst
19:05 Indlæg ved Arne & Morten
19:30 Indlæg fra virkeligheden
19:50 Kaffe & Kage
20:00 Førstehjælp samt "Hands-on"

Tilmeld dig Gratis her

anders
"Det Er En Kold Tid....." med Anders Munch
Øster Hassing Forsamlingshus
3/3-2023
Anders Munch kigger forbi og giver koncert
Her vil han spille en koncert på 2x 40 min med Kim Larsen Sange

Til fordel for Det Sociale Netværk til fordel for udsatte og psykisk sårbare børn, unge og voksne.

Du har med garanti deres helt egen Kim Larsen favorit sang, som giver minder om ungdommen, kærligheden, sange der blev præsenteret for ens børn eller minder om de kære, der ikke er her mere – og der er med sikkerhed mange flere eksempler.

Tilmeld dig her
Gode ideer, ønsker eller konstruktiv kritik modtages meget gerne. Enten direkte til bestyrelsesmedlemmerne, via mail bestyrelsen@oesterhassing.dk eller Facebook.
Kun sammen kan vi udvikle vores by og gøre den til et endnu bedre sted at bo!
Email Marketing Powered by MailPoet