maj 2021

Siden Sidst

Julen skudt i gang i Øster Hassing

Dagene bliver kortere, postkassen er fyldt med julekataloger og reklamerne på tv har julemelodier som underlægningsmusik. Vi kan ikke komme udenom det – julen nærmer sig.

Øster Hassing Borgerforening skød derfor julen i gang, med afholdelse af den årlige julefrokost, 4. november. 30 deltog i festen, som blev indledt med spisning af den traditionelle julefrokostmad fra Menu i Klokkerholm. Snakken gik og der blev hygget til langt ud på de sene timer.

---

Næste Arrangement

Juletræet tændes

Julen skydes igang i Øster Hassing

1 dec. 2017 Kl. 16:30 i Øster Hassing Kirke

Øster Hassing Borgerforening og Øster Hassing Kirke er i år gået sammen om juletræstændingen på Øster Hassing Torv. Det sker den 1. december kl. 1630, hvor alle er inviteret i Øster Hassing Kirke. Her synges et par julesalmer. Fra kirken går man samlet til Øster Hassing Torv, hvor juletræet tændes ca. kl 1700.

Sct. Georgs Gilderne i Aalborg stiller op med ”fredslyset” så medbring en flagermuslygte eller olielampe, så turen til Øster Hassing Torv bliver festlig med de brændende lygter.

---

Information om COVID-19

Seneste retningslinjer i forhold til COVID-19

Private arrangementer uden for hjemmet.
Private arrangementer der holdes uden for hjemmet eller haven, er nu også omfattet af forsamlingsforbuddet på 5 personer.

Vi opfordrer til, at man følger disse restriktioner ved benyttelse af forsamlingshuset

Myndighedernes anbefalinger