“Det Er En Kold Tid…..” med Anders Munch (Udsolgt)

Anders Munch støtter udsatte børn, unge og voksne og ensomme ældre.
Musiker Anders Munch fra bandet Munch & Broderskabet har indgået samarbejde med Det Sociale Netværk til fordel for udsatte og psykisk sårbare børn, unge og voksne.
D. 3 marts 2023 kommer han forbi Øster Hassing Forsamlingshus. Her vil han spille en koncert på 2x 40 min

Du har med garanti deres helt egen Kim Larsen favorit sang, som giver minder om ungdommen, kærligheden, sange der blev præsenteret for ens børn eller minder om de kære, der ikke er her mere – og der er med sikkerhed mange flere eksempler.

Kim Larsen kunne noget helt enestående – Han kunne samle dig og mig – hans fantastiske sange skabte fællesskab og mangfoldighed – Hvor Kim Larsen befandt sig, var der plads til alle. Også derfor er det Kim Larsen sange Anders spiller.

Der vil være mulighed for køb af øl, vand og vin i baren

Programmet :
  • 18:30 Dørene åbnes
  • 19:00 Anders spiller 1. sæt
  • 19:40-20:00 Pause
  • 20:00 Anders spiller 2. sæt.
  • 21:00 vi siger tak for i aften, og støtten til de udsatte børn, unge og voksne.
Lidt Fakta om Anders Munch

Anders Munch har været på landevejen med sit Kim Larsen og Gasolin show siden 1995 og festen fortsætter. Og i fremtiden får du også toner og tekster skrevet af Anders Munch selv.
Anders har spillet til stort set alt – fra konfirmationsfester, Go’ aften Danmark i forbindelse med Kim Larsens 60-års fødselsdag, deltaget i tv-udsendelsen ”Vi holder Danmark i live”, og til koncerter I hele Skandinavien, på Færøerne, i Tyskland og i Spanien.

Dette indlæg var udgivet den . Bookmark permalink.